Cellminnesmålning är särsklit bra för dig som söker andlig utveckling och vägledning

När jag fick beskedet om cancer började jag göra transformationsmålningar som en besatt men kände att jag behövde andlig vägledning.

Andlig vägledning

Min fru Anita har mediala gåvor och en klok inre guide. Jag bad henne fråga vad jag skulle göra. Svaret var klart och tydligt: Be! Jag skulle rikta bönen till min kropp och min själ och den högste som skapat mig.

Jag målade och bad. Då uppstod synkronisitet i mina upplevelser, bl.a. läste jag en bok om cellminnets betydelse för vår hälsa och utveckling. Upplevelserna fick mig att förstå hur en modifierad version av transformationsmåleri kombinerat med böner skulle kunna omvandla det destruktiva i cellminnena till ljus och kärlek.

Jag började genast experimentera. Självklart började jag med allt som hade med cancern att göra. Jag bad om hjälp. Och hjälp fick jag, och inte bara från min kropp och själ, det är jag helt övertygad om.

Andlig utveckling

Allt gick mycket lätt. Samtidigt som jag helade mina cellminnen från allt som hade med cancern att göra så utvecklades metoden cellminnesmålning där bönen spelar en avgörande roll.

Senare har jag fått förklarat vad det är som gör att cellminnesmåleriet fungerar så bra. Även min äldsta dotter Sara är medial. Hon fick förklaringarna genom automatskrift. Du kan läsa ett avsnitt under menylänken Bildterapi.

Bengt Persson testar, under bön med linjerörelser, om det fortfarande finns destruktiva cellminnen som har samband med cancern.