Cellminnesmålning har gett mig ett fantastiskt verktyg för att förändra sådant jag inte vill ha i mitt liv

Det kan vara beteenden, föreställningar, känslor, övertygelser med mera.

En ny typ av bildterapi som städar inombords

Sedan jag började göra cellminnesmålningar har jag känt mig lugnare. Jag har lärt känna mig själv bättre och har större tillit till mig själv. Jag vet också att det går att förändra de beteenden som jag inte vill ha, som jag har blivit uppfostrad till eller trott varit jag.

Många övningar i cellminnesmålning liknar dem i EQ-painting. Den stora skillnaden för mig är att i cellminnesmålning ber jag om vägledning och hjälp.

Jag använder min intuition för att tömningsprocessen och läkningsprocessen verkligen ska lyckas.
Jag behöver bara lita på min intuition och inte tänka så mycket. Cellminnesmålning läker också på ett djupare plan, den ”städar” inte bara på ytan.

En lustfylld väg till personlig utveckling

Om du känner att du vill förändra något i ditt liv men är trött på att bara använda ord, då kan cellminnesmålning vara något för dig. Så var det för mig.

Orden kom bara till tanken, för att komma djupare behövde jag något annat. I cellminnesmålning hjälper färgen och penselrörelserna mig att förändras. Det är enkelt och verksamt och ger resultat.

Cellminnesmålning är en metod jag verkligen
kan rekommendera. Tänk att få leka med färg och form och dessutom utvecklas. Kan det bli bättre!

Jag är fritidspedagog i grunden men har också gått utbildning till waldofförskolelärare. Jag var föreståndare för ett waldorfdagis i flera år innan jag blev sjukskriven för utbrändhet. Nu arbetar jag som Livscoach, EQ-painting Coach, Handledare i cellminnesmålning och har kurser i Vedic Art.

Lena Nyström